Ans. : Business.   
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!   
2) Qus. : What are you doing in Business?   
Ans. : Selling the Goods.   
Tax : PAY SALES TAX!!   
3) Qus. : From where are you getting Goods?   
Ans. : From other State/Abroad   
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!   
4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?   
Ans. : Profit.   
Tax : PAY INCOME TAX!   
5) Qus. : How do you distribute profit ?   
Ans : By way of dividend   
Tax : Pay dividend distribution Tax   
6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?   
Ans. : Factory.   
Tax : PAY EXCISE DUTY!   
7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?   
Ans.. : Yes   
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!   
8) Qus. : Do you have Staff?   
Ans. : Yes   
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!   
9) Qus. : Doing business in Millions?   
Ans. : Yes   
Tax : PAY TURNOVER TAX!   
Ans : No   
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax   
10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?   
Ans. : Yes, for Salary.   
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!   
11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?   
Ans. : Hotel   
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!   
12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?   
Ans. : Yes   
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!   
13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?   
Ans. : Yes   
Tax : PAY SERVICE TAX!   
14) Qus.: How come you got such a Big Amount?   
Ans. : Gift on birthday..   
Tax : PAY GIFT TAX!   
15) Qus.: Do you have any Wealth?   
Ans. : Yes   
Tax : PAY WEALTH TAX!   
16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?   
Ans. : Cinema or Resort.   
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!   
17) Qus.: Have you purchased House?   
Ans. : Yes   
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !   
18) Qus.: How you Travel?   
Ans. : Bus   
Tax : PAY SURCHARGE!   
19) Qus.: Any Additional Tax?   
Ans. : Yes   
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!! 
20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?   
Ans. : Yes   
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!   
21) INDIAN :: can i die now??   
Ans :: wait we are about to launch the funeral tax!!! 
Monday, January 5, 2009
TAX STRUCTURE IN INDIA
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
 
 
 
 
1 comment:
Bharatbhai,
Is this a structure of tax or destruction of India.
I highly appreciate your effort of sharing with other member.Hope other members will also contribute.
Post a Comment